+359886575720 / +359882272125

Снежана Иванова

Завършва магистърска степен по право в Нов Български университет - България. Преминава десетки квалификационни курсове по мениджмънт и лидерство, управление на човешките ресурси, финанси, психология в мениджмънта, НЛП и др. През 2013 г. преминава специализации по Управление на среса и Управление на гнева (Stress & Anger Management) в Германия и САЩ. През 2015-2017 г. преминава сертификационен курс по коучинг в САЩ. 

Юридическата си кариера започва през 2007 г. в Юридическа компания Респонса. От 2008 г. до момента поема корпоративното обслужване на кантората. Основно се занимава със създаване, промени, слизания, вливания, продажби,  ликвидации и заличаване на търговски дружества. Заедно с това започва да организира и провежда трудовоправни семинари и конференции, заедно с екипа на кантората. 

През 2009 г. - създава като съосновател Български институт по здравословни и безопасни условия на труд, чиито съсобственик и управител е и до момента. През 2010 г. - създава като съосновател на Академия Респонса, на която е собственик и управител е и до момента. Заедно с екип експерти и с над 50 лектора създава обучителни програми за специализирани обучения по трудово право, здраве и безопасност, мениджмънт и развитие и др. като лектори са водещи експерти в България. 

През 2014 г. се включва в голям екип на Тийм Превент България (вече Респонса Превент), който разработва уникален за България продукт – „Управление на стреса“. Започва да води обучения по управление на стреса и управление на агресията, включително и до момента. 

От 2015 г. до момента - започва да консултира и да води обучения по корпоративно право - създаване, промени, слизания, разделения и ликвидации на търговски дружества; мениджмънт и развитие за малки и средни предприятия, управление на стреса и гнева, защита на личните данни. 

Любимо ѝ обучение, на което е лектор е "Управление на стреса и професионалното прегаряне" защото за 1 ден променя живота на участниците. 

Любимо ѝ обучение от портфолиото на Академия Респонса е "Първа долекарска помощ - теория + практика." защото със знанията от 4 часа забавно обучение може да спаси живот! 

Обича работата си и вярва, че най-краткият път към успеха е именно в обученията и ученето през целия живот!

Лектори

Д-р Марина Желябова

Д-р Кирил Пенчев

Екип от лектори и експерти ЗБУТ

Гл. ас. д-р инж. Росица Накова

Хилда Христова

Христина Христова

Екип от лектори

Снежана Иванова

Иван Вълев

Доц. д-р. инж. Димитър Баев

Д-р инж. Надя Николова-Деме

Лияна Аджарова

Инж. Снежана Тодорова

Д-р инж. Здравко Георгиев

Огнян Младенов

Христо Христов

Мартин Войнов

Методи Нейков

Петър Петров

Детелина Великова

Весна Ненчева

Сандра Алексиева

Орлин Баев

Дора Прангаджийска

Андриан Георгиев

Д-р Райна Стоянова

адв. Станислава Стоицева

Доротея Никова

Жюстин Томс

Николай Дерилов

Борислава Борисова

Иван Карапенев

Даниела Анева

Д-р по икономика Таня Ангелова

Мария Цветанова

доц. д-р Албена Танева

Йордан Димитров

Калоян Стефанов

Димитър Благоев

Калоян Харалампиев

Красимир Вълчев

юрисконсулт Асен Илиев

инж. Мария Райчева

доц. Мария Славова

Пепа Хаджиева

проф. Тодор Танев

съдия Весела Павлова

д-р Димитър Софиянски

доц. д-р Милена Стефанова

инж. Веселин Попов

адв. Светлана Нейкова

Иван Нейков